Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، غلامرضا یاوند عباسی روز چهارشنبه در جلسه هماهنگی امور ایثارگران استان کردستان در سنندج با بیان اینکه قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، ضعف ها و کاستی هایی نیز دارد که باید برداشته شود، افزود: در دولت یازدهم اتفاقات بسیار خوبی در حوزه ایثار و شهادت افتاد و خدمات رسانی به جامعه ایثارگران در این دولت ریل گذاری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: ریل گذاری دیگر دولت یازدهم در حوزه ایثارگری، توجه جدی به رزمندگان بود، این قشر مورد غفلت واقع شده بودند و در این دولت مورد توجه قرار گرفتند.
مشاور وزیر و مسئول هماهنگی امور ایثارگران وزارت کشور با اشاره به اینکه همچنین سند راهبردی خدمات به رزمندگان از ابتکارات دولت یازدهم بود، اظهار کرد: یکی دیگر از ریل گذاری های دولت یازدهم تشکیل شورای عالی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بود که شخص رییس جمهور رئیس این شورا است.
** دولت اجازه نمی دهد جریانات سیاسی حوزه ایثار و ایثارگری را مصادره کند
وی در ادامه با بیان اینکه ایثار و ایثارگری موتور حرکت نظام است افزود: دولت بدون ادعا سعی کرده و خواهد کرد که در حوزه ایثارگران نقش خود را ایفا کند اما اجازه نمی دهد جریانات سیاسی حوزه ایثار و ایثارگری را مصادره کند.
یاوند عباسی اظهار کرد: ایثارگران سرمایه نظام هستند و هر دولتی که باشد باید در راستای خدمت رسانی به مردم و جامعه ایثارگران با شتاب بیشتری پیش برود.
مشاور وزیر و مسئول هماهنگی امور ایثارگران وزارت کشور در ادامه بر دیدار با خانواده های شهدا و ایثارگران تاکید کرد و افزود: بالاترین مقام اجرایی کشور به این موضوع عنایت داشته و این مساله باید برای ما الگو باشد.
وی تاکید کرد: دیدار با خانواده های شهدا، رزمندگان، جانبازان و آزادگان باید به دغدغه ای در میان مسئولان تبدیل شود و خانواده هایی که در نقاط دورتر هستند مورد غفلت قرار نگیرند.
**فراموش کردن فرهنگ ایثارو شهادت به ضرر نظام است
یاوند عباسی در بخش دیگری در سخنان خود با تاکید بر تلاش برای ترویج هر چه بیشتر فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه گفت: هرچند مشکلات زیاد است اما نباید فرهنگ ایثار و شهادت فراموش شود و بدون شک فراموش کردن این فرهنگ و ازخودگذشتگی های شهدا و ایثارگران به ضرر نظام است.
وی با بیان اینکه نظام از این نظر ضرر می کند که برخی افراد سربزنگاه های مجاهدت پایشان بلغزد، افزود: جهاد ما همچنان ادامه دارد و یکی از جلوه های جهاد ما توجه به فرهنگ ایثار و ایثارگران است.
مشاور وزیر و مسئول هماهنگی امور ایثارگران وزارت کشور ادامه داد: موضوع ایثار و شهادت همواره در جامعه ما ساری و جاری است این جاری بودن در استان کردستان به چشم دیده می شود.
وی اظهار کرد: مردم استان کردستان در دوران جنگ به واسطه شرایط منطقه و مسائل قومی و مذهبی بیشتر آماج حملات دشمن بودند و سختی های زیادی را تحمل کردند لذا باید در خدمت رسانی به جامعه ایثارگران، این استان متمایز باشد.
**خلاءهای قوانین و مقررات مربوط به ایثارگران در دولت دوازدهم رفع می شود
مشاور وزیر و مسئول هماهنگی امور ایثارگران وزارت کشور همچنین در حاشیه این جلسه در جمع خبرنگاران گفت: جهت گیری ما در دولت دوازدهم اجرای مناسب قانون جامع ایثارگران است و در این دولت خلاء های قوانین و مقررات مربوط به ایثارگران رفع می شود.
یاوند عباسی با بیان اینکه در قانون جامع ایثارگران، فرزندان شهدا از قوانینی که جانبازان بالای 50 درصد بهره مند هستند نیز بهره می برند، افزود: همچنین در زمینه اشتغال فرزندان شهدا و ایثارگران کاستی هایی وجود داشته که پیش بینی شده است در قانون جامع رفع شود.
استان کردستان پنج هزار و 400 شهید، 9 هزار و 500 آزاده و 840 آزاده سرافزار تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
7348/6108
**خبرنگار: افسانه گلباغی**انتشاردهنده: امید بهمنی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۷۱۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی مخابرات منطقه یزد؛ بر این اساس شهروندان یزدی می توانند برای رفع قطعی تلفن ثابت با شماره ۲۰۲۱ واحد ارتباطات مردمی مخابرات یزد جهت راهنمایی تماس بگیرند و مشتریان اینترنت مخابرات منطقه یزد می توانند از طریق سامانه جامع ۲۰۲۰ از خدمات اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات در زمینه های فروش، پاسخگویی و پشتیبانی سرویس های مخابرات بهره مند شوند.

به منظور سرعت بخشیدن به فرایند پشتیبانی و فروش و همچنین افزایش پاسخگویی و ارائه سرویس بهتر به مشتریان، سامانه ۲۰۲۰ به صورت متمرکز و در تمام ساعات شبانه‌روز پاسخگوی پرسش ها، پیشنهادها و شکایت های مشترکان تلفن ثابت است.

متقاضیان می توانند از طریق این سامانه در خواست خرید سرویس های مورد نظر خود را به کارشناسان اعلام و پشتیبانی لازم را از این مرکز دریافت کنند. ثبت خرابی سرویس هایی مانند اینترنت پرسرعت ADSL، اینترنت پرسرعت VDSL، تانوما و تلویزیون اینترنتی (IPTV) به صورت مکانیزه و یا پس از اتصال به اپراتور از دیگر خدمات سامانه ۲۰۲۰ است.

گفتنی است؛ سامانه پاسخگویی ۲۰۲۰ به‌صورت روزانه حجم انبوهی از تماس‌ها را پشتیبانی می‌کند و تمام کارکنان و مدیران در مجموعه گسترده مخابرات ایران با تلاش و اجرای راه‌کارهایی به همراه آموزش و نظارت مؤثرتر بر پرسنل، به دنبال پاسخگویی با کمترین نقص و در سریع‌ترین زمان ممکن هستند.

کد خبر 6093199

دیگر خبرها

  • حوزه‌های علمیه مهمترین نقش تربیتی را در جامعه دارند
  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیاز امروز جامعه است
  • عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • گزارش تسنیم از آخرین وضعیت آبگرفتگی در دزفول
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم
  • ارایه خدمات ۳۰ گروه جهادی به جامعه هدف در بوانات
  • دولت باید مایحتاج کارگران را مهیا کند/نقشه دشمنان از بین بردن مغزهای متفکر در بلاد اسلامی است
  • ۱۰۰ خودرو در ابگرفتگی معابر دزفول گرفتار شدند