Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا یاوند عباسی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در زاهدان اظهار داشت: دولت های نهم و دهم با وجود تصویب قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران در مجلس شورای اسلامی از ابلاغ و اجرای آن استنکاف کرده بودند.
وی ادامه داد: اما دولت یازدهم در همان روزهای نخست قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران را تصویب و برای اجرا ابلاغ کرد و این از افتخارات دولت تدبیر و امید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: هر چند تصویب این قوانین و اجرای آن، تمام مشکلات ایثارگری را نمی تواند بر طرف کند، اما دولت تدبیر و امید با جدیت به دنبال انجام وظایف خود در این زمینه است.
وی تاکید کرد: برای دستیابی به اهداف این طرح، نیازمند همکاری و عزم همگانی دستگاه های مختلف هستیم.
مشاور وزیر و مسئول هماهنگی امور ایثارگران وزارت کشور گفت: تنظیم و تصویب سند راهبردی خدمات به ایثارگران و رزمندگان دوران دفاع مقدس با هدف کاهش مشکلات این قشر عزیر از سوی دولت انجام شده است.
یاوند عباسی اظهار داشت: قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، ضعف ها و کاستی هایی هم دارد که دولت در تلاش است تا این مشکلات برطرف شود.
وی تصریح کرد: در دولت تدبیر و امید در حوزه ایثار و شهادت اتفاقات بسیار خوبی افتاد و خدمات رسانی به جامعه ایثارگران در این دولت ریل گذاری شد.
وی تاکید کرد: هر اقدامی که در قانون جامع خدمات رسانی انجام و در حال اجراست به نوعی با حمایت دولت تدبیر و امید همراه بوده است.
وی تصریح کرد: خدمات قانون ایثارگران گسترده است و با این وجود هنوز نارسایی هایی وجود دارد که این نارسایی ها باید اصلاح و بازنگری شود.
مشاور وزیر و مسئول هماهنگی امور ایثارگران وزارت کشور گفت: تا قبل از دولت تدبیر و امید هیچ چهارچوبی برای ارائه خدمات به رزمندگان وجود نداشت.
یاوند عباسی اظهار داشت: در سال 94 سند راهبردی خدمات رسانی به رزمندگان در دولت مصوب و ابلاغ شد و هنوز دستورالعمل های آن از ستاد کل نیروهای مسلح و وزارت دفاع خارج نشده است.
وی ادامه داد: ما اطلاع داریم که این سند در کارگروه های متعدد وزارت دفاع بررسی و آماده شده و در نخستین نشست شورای سند راهبردی که با حضور تعدادی از وزرا تشکیل می شود مصوب تا خروجی مناسبی در مورد قشر فراموش شده رزمندگان را شاهد باشیم.
وی تصریح کرد: گروهی از رزمندگان که بیش از یکسال حضور داوطلبانه در جبهه ها داشته و تاکنون هیچ حقوق و دریافتی نداشته و فاقد شغل هستند که در این رابطه تعداد زیادی از آنان شناسایی شده اند.
وی گفت: در بودجه سال گذشته افزون بر 600 میلیارد تومان پیش بینی شد تا به این افراد مستمری ماهانه پرداخت شود که هم اینک در حال انجام است.
مشاور وزیر و مسئول هماهنگی امور ایثارگران وزارت کشور گفت: تعداد زیادی از این رزمندگان در حال شناسایی هستند و به بانک اطاعاتی برای دریافت مستمری اضافه می شوند.
یاوند عباسی اظهار داشت: دولت و ستاد کل نیروهای مسلح پیگیر هستند تا توجه بیشتری به این قشر شود.
وی بیان کرد: براساس ماده 13 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران تمامی ایثارگران مشمول قانون به طور 100 درصد از پرداخت هزینه درمان معاف هستند.
وی ادامه داد: البته به خاطر محدودیت منابع ممکن است این قانون به طور کامل اجرا نشده باشد اما حرکت بسیار خوبی بوده که با گذشته قابل قیاس نیست.
وی تصریح کرد: جانبازان و خانواده هایشان نیز از مزایای این قانون بهره مند می شوند که البته در بحث اجرا بیمه هایی که طرف قرارداد هستند ممکن است به خاطر اینکه پول دیر به آنها پرداخت شود در برخی مواقع در اجرای قانون وقفه هایی را ایجاد کنند اما اصل موضوع اجرایی است.
به گزارش ایرنا غلامرضا یاوند عباسی مشاور وزیر و مسئول هماهنگی امور ایثارگران وزارت کشور امروز/سه شنبه/ با هدف دیدار با استاندار سیستان و بلوچستان و شرکت در شورای هماهنگی امور ایثارگران دستگاههای اجرایی این استان به زاهدان سفر کرده است.
3213**6081
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 پول جانبازان خدمات رسانی قانون مجلس شورای اسلامی موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۸۳۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌ و شهرسازی لرستان در اجرای طرح‌های جامع بازنگری کند

ایسنا/لرستان شهردار سلسله گفت: راه‌ و شهرسازی لرستان در طرح‌های جامع و تفصیلی بازنگری کند و به اجرای این طرح‌ها شتاب بیشتری دهد.

محمد شریفی‌مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: باید از ظرفیت قانون مولدسازی برای کمک به شهرداری‌ها استفاده شود.

وی ادامه داد: در ماده ۲۲ قانون هوای پاک به صراحت وظایف دستگاه‌ها مشخص شده است که باید به آنها عمل کنند.

شهردار سلسله گفت: با هدف توسعه فضای سبز در شهرها، نیاز است راه و شهرسازی برخی املاک خود را برای سرانه فضای سبز در اختیار شهرداری‌ها قرار دهد.

وی درباره تامین قیر برای شهرداری‌ها، بیان کرد: در لرستان کارخانه آسفالت داریم، اما قیر نداریم و حتی اگر قیر را تامین کنیم شرکت آب منطقه‌ای لرستان اجازه برداشت شن و ماسه را از رودخانه نمی‌دهد.

او درباره تامین ماشین‌آلات در شهرداری‌های استان، گفت: سهم شهرداری الشتر از ماشین‌آلات عمرانی اندک است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه‌ و شهرسازی لرستان در اجرای طرح‌های جامع بازنگری کند
  • عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • برنامه دولت برای چگونگی تداوم کالابرگ تا هفته آینده اعلام می شود
  • وزارت رفاه: تا هفته آینده، برنامه دولت برای نحوه تداوم طرح کالابرگ اعلام می‌شود
  • خبر مهم وزارت رفاه درباره ادامه طرح کالابرگ / جزئیات برنامه دولت برای تداوم طرح فجرانه
  • برنامه دولت برای چگونگی تداوم طرح کالابرگ تا هفته آینده
  • اعلام برنامه دولت برای چگونگی تداوم طرح کالابرگ تا هفته آینده
  • رعایت کرامت مرزنشینان و ساحل‌نشینان خط قرمز دولت است
  • خبر مهم از قانون کار و قرارداد کارگران/ وزیر کار: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت است
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است