Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران: حدود 82 درصد از قانون جامع خدمات‌رساني اجرايي شده و اجراي بقيه اين قانون نيازمند تأمين منابع مالي است.
به گزارش خبرگزاري آريا، حجت‌الاسلام سيد محمدعلي شهيدي در همايش مديران استاني بنياد شهيد و امور ايثارگران ضمن تبريک ايام ولادت حضرت محمد مصطفي (ص) و امام جعفر صادق (ع) و هفته وحدت اظهار داشت: از زمان حضور در بنياد شهيد و امور ايثارگران، برنامه‌ريزي‌هاي مختلفي را براي کوتاه‌مدت، ميان‌مدت و بلندمدت تعريف کرديم و فعاليت‌هاي ما بر اساس همين برنامه‌ها پيش رفت که يکي از مهم‌ترين اين برنامه‌ها پرداخت معوقات ايثارگران با رقمي بالغ بر پنج هزار و 285 ميليارد تومان بود که مربوط به سال‌هاي 1376 تا 1394 مي‌شد، معوقات سال 1395 نيز براي بيشتر استان‌ها پرداخت شده است و پرداخت باقي معوقات در حال پيگيري است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماينده ولي فقيه در بنياد شهيد و امور ايثارگران گفت: مهم‌ترين اتفاقي که در سال‌هاي اخير در بنياد رخ‌داده ايجاد آرامش و ارتباط مناسب با ايثارگران است که دستاورد آن افزايش اعتماد ايثارگران به بنياد بوده و اين مسئله بار‌ها توسط مسئولين کشور مطرح‌شده است. امروز فشار‌هاي مختلفي عليه کشور ما وجود دارد که اين فشار‌ها مشکلات مالي و بودجه‌اي را در پي داشته است، با اين‌حال همه ما وظيفه داريم نهايت تلاش خود را براي بهبود وضعيت ايثارگران انجام دهيم.
رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران ادامه داد: در حوزه کارکنان بنياد نيز بايد تلاش کنيم تا انگيزه‌هاي اين عزيزان را افزايش دهيم و ازنظر معيشتي نيز توجه بيشتري به آن‌ها انجام شود، همچنين در اين حوزه بايد جوان‌گرايي را بيش‌ازپيش مدنظر قرار دهيم و در توزيع نيروي انساني در ادارات مختلف نيز دقت لازم را به کار ببنديم. حدود 82 درصد از قانون جامع خدمات‌رساني اجرايي شده و براي اجراي بقيه اين قانون نيز نيازمند تأمين منابع مالي آن هستيم، همچنين در سال جاري کار تعويض کارت‌هاي شناسايي ايثارگران انجام شده که تاکنون 364 هزار کارت صادر و براي ايثارگران ارسال‌شده است و کارت‌هاي جانبازان زير 25 درصد نيز در حال صدور و ارسال است.
وي موضوع اشتغال و درمان را دو اولويت اصلي کاري بنياد در سال جاري دانست و گفت: در 5 سال گذشته، 95 هزار شغل براي ايثارگران ايجادشده است، اما همچنان بيش از 60 هزار ايثارگر جوياي شغل هستند که بايد براي اين عزيزان نيز شغل ايجاد شود، البته بايد توجه داشته باشيم نرخ متوسط بيکاري در کشور بيش از 12 درصد است که اين نرخ در مورد بنياد شهيد و امور ايثارگران حدود چهار درصد است.
نماينده ولي فقيه در بنياد شهيد و امور ايثارگران افزود: در بخش درمان نيز قدم‌هاي خوبي برداشته شده است که از جمله آن مي‌توان به حضور متخصصين خارجي براي درمان جانبازان در کشورمان اشاره کرد، موضوع بيمه تکميلي درماني ايثارگران نيز از سال گذشته با برگزاري مناقصه به بيمه دي واگذارشده است و بنياد و ايثارگران از عملکرد اين شرکت راضي بوده‌اند و اميدواريم اين عملکرد در سال جاري بهتر شود، بيمه شاغلين و بازنشستگان دستگاه‌هاي اجرايي نيز در سه سال گذشته به بنياد واگذار شده بود، اما با تصويب هيات محترم وزيران از اول آبان ماه سال جاري بر اساس قانون مجدداً به عهده دستگاه‌ها گذاشته شده است.
معاون رئيس جمهور در ادامه به ارائه توصيه‌هايي خطاب به مديران کل استاني بنياد شهيد و امور ايثارگران پرداخت که ازجمله مهم‌ترين آن‌ها لزوم افزايش تعامل با مسئولان استاني و نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، پاسخ‌دهي سريع به درخواست‌ها و نامه‌ها، رسيدگي به امور حقوقي و معاضدت قضايي ايثارگران، اجراي مناسب طرح سپاس، به‌روزرساني اطلاعات سامانه سجايا، رسيدگي به امور گلزارها، تکريم ارباب‌رجوع، شايسته‌سالاري در انتصاب‌ها و استفاده از ظرفيت بانوان شاغل در بنياد در مصادر مديريتي، پرهيز از جهت‌گيري‌هاي سياسي، افزايش خلاقيت در فعاليت‌هاي فرهنگي و لزوم صرفه‌جويي در فعاليت‌ها بود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: قانون خدمات رساني ايثارگران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۵۶۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهمیه ۲۰ هزار نفری آموزش‌وپرورش در استخدام فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد

ایسنا/زنجان مشاور وزیر آموزش‌و پرورش در امور شاهد و ایثارگران گفت: در آزمون استخدامی که تمام دستگاه‌های اجرایی قرار است در اردیبهشت‌ماه برای فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد برگزار شود، آموزش‌وپرورش مفتخر است بیش از ۲۰ هزار سهمیه جذب دارد.

زهرا مظفر امروز (پنج‌شنبه ۱۳ اردیبهشت ماه) در مراسم یادواره ۴۹ شهید فرهنگی استان زنجان، اظهار کرد: شهادت معامله دو جانبه با خداست چرا که خداوند فرموده است هر کس با جان و مال خود در راه خدا با دشمنان بجنگد در مقابل، خداوند به او سعادت ابدی و حیات جاودان عنایت می‌کند.

وی با بیان اینکه مشتری واقعی سرمایه انسان یعنی جان او خداوند است که به بهای بهشت خریداری می‌شود، افزود: خانواده شهدا نیز که صبر بر این مصیبت عظیم دارند نیز برنده‌اند چرا که خداوند در آیه ۱۵۷ سوره بقره بر آنها  سلام و درود و رحمت می‌فرستد که این امر بسیار مرتبه بالا و بزرگی است.

مظفر با تاکید بر اینکه خانواده شهدا مانند خود شهید برنده هستند زیرا شهدا قدرت شفاعت دارند و در برزخ و قیامت نیز نقش ایفا می‌کنند تا خانواده خود را شفاعت کنند، تصریح کرد: پیامبر اکرم (ص) می‌فرمایند: خداوند به خانواده شهدا می‌گوید من خلیفه شهید پس از او در خانواده هستم؛ هرکس خانواده شهید را شاد کند مرا خوشحال کرده است و هر کس شهید را ناراحت کند مرا ناراحت کرده است.

وی با بیان اینکه مادران شهدا به خاطر اسلام از بزرگ‌ترین سرمایه خود یعنی فرزندان‌شان گذاشتند، یادآور شد: در برابر این موضوع وظیفه ما مسئولان و مردم توسعه و ترویج فرهنگ شهادت است که یکی از اقدامات در این مسیر برگزاری یادمان‌ها و مراسم‌های گرامیداشت شهدا است.

او با یادآوری اینکه وظیفه داریم مصادیق گذشت و ایثار و همچنین ایثارگری شهدا را به نسل جدید تبیین کنیم، متذکر شد: مطالبه شهیدان و خانواده شهدا ادامه مسیر شهدا و پیروی از مقام معظم رهبری است.

مشاور وزیر در امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه این کشور نیز از دیگر وظایف ما در برهه کنونی است که باید بدان توجه شود، تصریح کرد: باید تلاش کنیم  فاصله‌ای که بین نسل امروز و نسل گدشته در دفاع‌مقدس افتاده با برگزاری چنین برنامه‌هایی و ارتباط دانش‌آموزان با خانواده شهدا و تکریم و تحلیل از مقام آنان را پر کنیم.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در سال ۸۹ حدود ۱۲ سیاست اجرایی مهم را در حوزه توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کردند، گفت: بند ۶ این سیاست‌های ابلاغی تاکید دارد که در شرایط مساوی مدیریتی، اولویت با فرزندان شهدا و خانواده شهدا باشد که باید تلاش کنیم این بند به خوبی اجرا شود.

مظفر با توضیح اینکه آموزش‌وپرورش مفتخر است با درصد بالا نسبت به همه دستگاه‌های اجرایی کشور حتی بنیاد شهید به دلیل ظرفیت استخدام هر ساله میزبان فرزندان شهدا و ایثارگران است، گفت: در آزمون استخدامی که تمام دستگاه‌های اجرایی قرار است در پایان اردیبهشت ماه برای فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد برگزار شود، آموزش‌وپرورش مفتخر است بیش از ۲۰ هزار سهمیه جذب دارد مگر اینکه متقاضی نداشته باشد.

وی با بیان اینکه آموزش‌وپرورش یک نهاد فرهنگی است که وظیفه حضور در جنگ نداشت اما بیش از ۴۱ هزار شهید تقدیم انقلاب کرده و همپای نیروی مسلح و انتطامی و نظامی بوده است، گفت: معلمان حتی در دوران جنگ هم سنگر دانش را رها نکردند و در برهه فعلی نیز فقط پرداختن به آموزش کافی نیست بلکه باید به تربیت نیز توجه شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • حفظ حقوق عمومی با سلام و صلوات نمی‌شود/ دادستان‌ها نباید در امور اجرایی مداخله کنند
  • دادستان‌ها نباید در امور اجرایی مداخله کنند
  • رد درخواست ۹۶ درصد متقاضیان نهضت ملی در شهرهای تهران
  • استقرار ناوگان امور اجرایی بنیاد مسکن در امامزاده ابراهیم
  • ۲۰ هزار سهمیه استخدامی آموزش و پرورش سهم ایثارگران است
  • توجه جدی به جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور
  • خانۀ ایثار در لرستان افتتاح می‌شود
  • برخورد بدون اغماض با ترک فعل‌ها درباره خدمات‌دهی سلامت به والدین شهدا
  • سهمیه ۲۰ هزار نفری آموزش‌وپرورش در استخدام فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد