Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن اسلامی همسران و فرزندان شاهد در استان اردبیل گفت: برخی از بندهای قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران و خانواده‌های آنها از جمله حق پرستاری همسران شهدا به درستی اجرا نمی‌شود. ۲۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۴ استانها اردیبل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، پنجمین جلسه مشورتی انجمن اسلامی همسران و فرزندان شاهد با عنوان یادگاران شهدای استان اردبیل با موضوع اتحاد و همبستگی و یگانگی در مهدیه استان اردبیل برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جلسه مشورتی انجمن اسلامی یادگاران شهدا به ریاست ایرج حامدی، رئیس انجمن اسلامی همسران و فرزندان شاهد و فرزند معظم شهید با آگاهی از این مسائل و مشکلات و با هدف انعکاس آنها به مقامات استانی و کشوری و همچنین، با ارائه راهکار برای حل آنها و با اخذ مجوز از مقامات ذیصلاح تشکیل شده است.

پیگیری مشکلات همسران و فرزندان شاغل در ادارات اردبیل

رئیس انجمن اسلامی همسران و فرزندان شاهد در استان اردبیل در این جلسه اظهار داشت: همسران و فرزندان شهدا دارای مسائل و مشکلاتی هستند که می‌بایست برای حل آنها اقدامات جدی صورت گیرد که انجمن اسلامی همسران و فرزندان شاهد استان اردبیل نیز برای رسیدن به اهداف خود تاکنون جلسات متعددی را تشکیل داده و تصمیماتی را اتخاذ کرده است که در ادامه به اهداف کلی آن اشاره خواهد شد.

85 درصد از مزار شهدای اردبیل ساماندهی شدمراسم گرامیداشت شهدای اردبیلی حادثه سانچی برگزار شدوزیر اطلاعات از مزار شهدای اردبیل و مرقد شیخ صفی‌الدین اردبیلی بازدید کرد+تصاویریادمان‌های شهدای اردبیل ساماندهی شود

ایرج حامدی افزود: این انجمن وظیفه خود می‌داند که از همکاری و پشتیبانی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل کمال تشکر و قدردانی را کرده و انتظار دارد مسئولان این انجمن را در راه رسیدن به اهداف مقدس خود یاری کنند.

وی با اشاره به اهداف کلی جلسه بیان کرد: پیگیری اشتغال فرزندان شهدا که فاقد شغل هستند، عدم اجرای برخی از بندهای قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران و خانواده‌های آنها از جمله حق پرستاری همسران شهدا که در این مورد اولویت با کسانی است که مبتلا به بیماری دیابت هستند و نیز فرزندانی که بیماری صعب العلاج دارند و پیگیری مشکلات همسران و فرزندان شاغل در ادارات و سازمان‌ها از جمله اولویت‌هاست.

رئیس انجمن اسلامی همسران و فرزندان شاهد در استان اردبیل دعوت از مسئولان استانی و کشوری برای حضور در مراسم‌ها و سخنرانی و جلسه پرسش و پاسخ در این زمینه، دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل و مسئولان استانی و شهرستانی برای حل مشکلات این افراد، حضور گسترده همسران و فرزندان شهدا در مراسماتی که مربوط به شهید و شهادت است و تشکیل کمیته عزاداری امام حسین(ع) را از دیگر برنامه‌ها عنوان کرد.

حامدی تصریح کرد: ارج نهادن به شأن و منزلت شهدا و خانواده آنان توسط سازمان‌ها و نهادهای دولتی براساس فرمایشات امام راحل(ره) و  مقام معظم رهبری، دیدار اعضای انجمن از همسران و فرزندان شهدا که بیمار هستند، برگزاری مراسمات در ایامی که در تقویم رسمی کشور ثبت شده از جمله روز پدر و مراسم پدران آسمانی مصادف با 19 اسفندماه همزمان با سراسر کشور، جشن ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز مادرمصادف با 7 اسفندماه امسال، روز پزشک، وفات و ولادت ائمه معصومین(ع) و غیره نیز توسط این انجمن پیگیری می‌شود.

وی اظهار کرد: به عنوان مثال روز سوم بهمن‌ماه که مصادف با وفات حضرت ام‌البنین است در امامزاده صالح(ع) مراسمی با حضور یادگاران شهدا اجرا شود و یا در روز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) مراسم عزاداری در منزل یادگاران شهدا برگزار شود.

رئیس انجمن اسلامی همسران و فرزندان شاهد در استان اردبیل بیان کرد: جایگاه، حقوق و حرمت همسر و فرزندان شهدا باید به عنوان یادگاران شهدا در جامعه مشخص و حمایت شود.

ارزش معنوی خانواده‌های شهدا حفظ شود

مسئول برنامه‌ریزی و تدارکات انجمن اسلامی همسران و فرزندان شاهد و فرزند شهید نیز در این نشست گفت: باید حداقل در استان خودمان مناسبات و مراسم‌های خود را با حفظ اتحاد و همبستگی حفظ و اجرا کنیم چرا که ارزش معنوی فرزند شهید باید حفظ شود.

علیرضا عیسی‌زاده افزود: عده‌ای قبل از انتخابات و مناسبت‌ها از ما به عنوان ابزار برای مطرح کردن خودشان استفاده می‌کنند، در حالی که بعد از انتخابات ملاقات‌ها را هم از ما دریغ می‌کنند و با پرداخت حق بیمه برای ما منت می‌گذارند.

وی تصریح کرد: ما عروسک نیستیم، ارزش معنوی ما باید حفظ شود و ما می‌خواهیم اتحاد خود را در حرف و عمل ثابت کنیم و این انجمن را همسو با بنیاد شهید حفظ و اداره کنیم. 

محمدحسن دیده‌بان نیز به عنوان یادگار و برادر شهید هم خواستار اتحاد و همبستگی اعضای انجمن شد و اظهار کرد: باید شعارها همسو با عمل انجام شود.

انتهای پیام/ش

R41374/P1377/S6,49/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۲۵۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه ها تعرفه تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند

به گزارش قدس آنلاین؛ به نقل از انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران، شهروز همتی، رئیس پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مراسم اختتامیه این رویداد ضمن بیان این مطلب افزود:  آزمایشگاه های کشور دو مشکل عمده درباره تعرفه و خدمات بیمه دارند؛ مشکل نخست این است که در ۱۰ سال اخیر در دو سال متوالی افزایش تعرفه ای در خدمات آزمایشگاهی نداشتیم و در سال های بعد افزایش ۵ تا ۱۰ درصدی را در این باره شاهد بودیم که در این صورت از تورم جاری عقب ماندیم.

وی افزود: تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی در خرید مایحتاج متفاوت و بسیار بالاتر است لذا این مشکل برای آزمایشگاه ها به وجود آمد و با افزایش قیمت ارز تجهیز آزمایشگاه ها با مشکل روبرو شد بنابر این آزمایشگاه ها نتوانستند با پیشرفت های کشورهای دیگر و تجهیزات جدید، خود را به روزرسانی کنند.

همتی بیان کرد: این موضوع در نهایت به نظام سلامت برمی گردد زیرا ۵ درصد بودجه سلامت در بخش آزمایشگاه مصرف و ۹۵ درصد بودجه در بخش درمان و بستری صرف می شود اما با تجهیز آزمایشگاه ها و ایجاد تعرفه و به روزرسانی خدمات، پوشش بیمه ای تسهیل داده می شود.

دکتر شهروز همتی

وی تاکید کرد: در نظام سلامت مبتنی بر ارزش، ارزش گذاری به خدمات آزمایشگاه ها می تواند بودجه نظام سلامت را کاهش دهد.

وی اظهار کرد: از متولیان درخواست داریم دید دیگری به آزمایشگاه ها داشته باشند؛ ۷۰ درصد تشخیص، پیشگویی و درمان بیماری ها نقش مهم آزمایشگاه را نشان می دهد بنابر این آزمایشگاه به روز و پیشرفته به راحتی می تواند یک بیماری را تشخیص و درمان بیمار آغاز شود.

همتی بیان کرد: تعرفه خدمات آزمایشگاهی به روز نیست و از تورم عقب هستیم تاخیر در پرداخت بیمه ها نیز مشکل دیگری است که باید حل شود اکنون مردم باید ۳۰ درصد از تعرفه خدمات آزمایشگاهی را پرداخت کنند اما بیمه ها این تعرفه را پوشش نمی دهند و مردم ۷۰ درصد، پرداختی دارند این ارتباط مالی بین آزمایشگاه ها و بیمار نباید اختلاف داشته باشد تا بتوان ارتباط خوبی بین آزمایشگاه ها و بیمار برقرار کرد.

وی اظهار کرد: دو خواسته در این بین مطرح است؛ یک اینکه تعرفه ها منطقی شوند اکنون قیمت تمام شده تست ها آماده شده و قیمت های واقعی در قالب یک نرم افزار به زودی در اختیار مرجع سلامت قرار می گیرد در این راستا قیمت یک تست مشخص است.

وی در پایان یکی از بازوان مهم نظام سلامت را آزمایشگاه ها دانست.

در ادامه، پروفسور امیرحسن زرنانی؛ دبیر علمی کنگره نیز در این مراسم ضمن تشکر از برگزار کنندگان کنگره، گفت: توجه به خدمات آزمایشگاه ها، پرهیز از صنف گرایی، استفاده از افراد متخصص، انتشار علم علوم آزمایشگاهی و شناساندن آن به جامعه دانش آموزی برای انتخاب رشته، معرفی چهره های ماندگار، حرکت روبه آینده از دستاوردهای برگزاری این کنگره است.

همچنین غلامرضا حمزه لو، دبیر اجرایی این رویدا اظهار کرد: «کیفیت را پایانی نیست» شعار کنگره امسال بود سعی کردیم در این راستا حرکت کنیم، همچنین استفاده از بسترهای الکترونیک در کنگره امسال، از دیگر مزایای برگزاری کنگره بود.

براساس این گزارش، قطعنامه پایانی کنگره امسال، توسط دکتر فریبا شایگان، مدیر روابط عمومی انجمن، قرائت شد.

گفتنی است در روز پایانی برگزاری این کنگره، که به مدت ۴ روز از ۱۱ تا ۱۴ اردیبهشت در سالن همایش های برج میلاد برگزار شد، محمدامین واعظی در بخش پوستر برگزیده کنگره امسال شد.

شایان ذکر است دکتر فرزانه عزیزمحسنی، مسئول پنل محققین جوان و پوسترهای کنگره از ۱۱۳ پوستر پذیرفته شده در کنگره امسال، ۹۰ ارائه وجود داشت که با توجه به امتیازات از بین ۵ نفر منتخب بخش پوستر، محمدامین واعظی از دانشگاه علوم پزشکی ایران انتخاب شد همچنین در این مراسم از ۵ نفر منتخب نیز با اهدای جوایز تقدیر و تشکر شد.

زینب داوودی مقدم، ناهید رضایی، امیرسالار نیکخواه بهرامی، محمدخانی عشرت آبادی اسامی منتخبان بودند.

منبع: قدس آنلاین

دیگر خبرها

  • پایان ٣٨ سال چشم انتظاری خانواده شهید چابکسری
  • حقوق کدام یک از ایثارگران امسال افزایش داشت؟
  • جزئیات افزایش حقوق ایثارگران در سال ۱۴۰۳ + آخرین اخبار افزایش حقوق جانبازان
  • حقوق کدام یک از ایثارگران در سال ۱۴۰۳ افزایش داشت؟
  • تسلیت استاندار خوزستان به مناسبت درگذشت مادر شهیدان دزفولی
  • رسالت امام صادق (ع) انفجار علمی بود
  • عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • بیمه ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • بیمه ها تعرفه تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • ۲۰ هزار سهمیه استخدامی آموزش و پرورش سهم ایثارگران است