Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: 90 درصد قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران اجرا شده است و اجرایی شدن 10 درصد باقی‌مانده این مواد، منوط به تصویب آیین‌نامه یا پیش‌بینی اعتبار در بودجه سنواتی است و هیچ قانونی بدون تأمین هزینه، اجرا شدنی نیست.
به گزارش خبرگزاری آریا، مهدی ایزدی در سفر یک‌روزه خود به استان مرکزی در بدو ورود به شهر اراک با حضور در گلزار شهدای این شهر با اهدای گل به مقام شامخ شهدای این شهرستان ادای احترام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در این مراسم اظهار داشت: شهدا آرمان‌های بلند و مقدسی داشتند که جوانان باید ادامه‌دهنده راه آنان باشند. ثبات نظام جمهوری اسلامی ایران و آرامش کشور مدیون شهدا و ایثارگرانی است که با بهره‌گیری از فرهنگ غنی ایثار و شهادت در راه مکتب و میهن خود جان‌فشانی کردند و زنده نگه داشتن یاد و نام آنان نه تنها یک وظیفه دینی، بلکه با عظمت و شکوه و امنیت ملی کشور گره خورده است.
معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران همچنین با حضور در شورای نمایندگان ایثارگران دستگاه‌های اجرایی استان با بیان اینکه خانواده‌های شاهد و ایثارگر لایق بهترین‌ها هستند، تصریح کرد: امروز همه دستگاه‌های اجرایی موظف به رفع مشکل ایثارگران هستند و قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران قانونی است که حمایت از ایثارگران را به‌طور واضح مطرح کرده است.
ایزدی افزود: همکاری‌های بنیاد با مجلس شورای اسلامی به‌صورت مستمر در حال انجام است و همکاران معاونت حقوقی و امور مجلس بنیاد در جلسات تخصصی کمیسیون‌های ذی‌ربط مجلس شورای اسلامی و دولت برای طرح‌ها و لوایح مرتبط با ایثارگران حضور می‌یابند.
وی درباره اجرا شدن قوانین ایثارگری افزود: قانون تسهیلات استخدامی و اجتماعی جانبازان شامل 20 ماده است که تمام این مواد اجرایی شده‌اند. همچنین 90 درصد قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران نیز اجرا شده است و اجرایی شدن 10 درصد باقی‌مانده این مواد، منوط به تصویب آیین‌نامه یا پیش‌بینی اعتبار در بودجه سنواتی است و هیچ قانونی بدون تأمین هزینه، اجرا شدنی نیست.
معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: تقویت معاضدت قضایی، تعامل مؤثر با سازمان زندان‌ها و ستاد دیه کشور جهت کمک به آزادی زندانیان ایثارگر، آسیب‌شناسی حوزه تقنینی از نظر اثرگذاری و تحقق‌پذیری و پیگیری مسائل مربوط به مصدومین شیمیایی از فعالیت‌های در حال انجام معاونت حقوقی و امور مجلس بنیاد است.
در ادامه مرتضی انصاری‌فر مدیرکل بنیاد مرکزی گفت: مواد قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران برای ارائه خدمات مطلوب به ایثارگران تنظیم شده است که در نهایت به نفع این قشر است و نباید هیچ نگرانی در این زمینه داشته باشند.
وی تصریح کرد: تمامی خدمات مربوط به ایثارگران و خانواده‌های شهدا به‌صورت ویژه و خاص در قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران آمده است و با اجرای آن، می‌توان میزان رضایتمندی آن‌ها را افزایش داد.
گفتنی است شورای اداری نمایندگان ایثارگران دستگاه‌های اجرایی استان با حضور معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران، استاندار، مدیرکل، معاونین بنیاد مرکزی و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی استان در سالن الغدیر استانداری مرکزی برگزار شد.
همچنین در پایان این جلسه به نمایندگان برتر ایثارگران در دستگاه‌های اجرایی لوح تقدیر اهدا شد.
معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران همچنین با خانواده شهیدان «عیدی» و «داوودآبادی» در شهرستان اراک دیدار و گفت‌وگو کرد.
ایزدی در این دیدارها عزت و اقتدار کشور در جهان را حاصل مجاهدت‌ها، رشادت‌ها، صبر و استقامت شهدا و ایثارگران و خانواده‌های سرافراز این افراد دانست و افزود: دیدار با خانواده معظم شهدا و مشاهده این صبر و صلابت، برای مسئولان روحیه‌بخش و امید‌آفرین است و مسئولان را به کار و تلاش بیشتر تشویق می‌کند.
معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: شهدا مظهر عزت و افتخار جامعه اسلامی هستند و همه باید ادامه‌دهنده راه شهدا و پاسدار دستاوردهای انقلاب اسلامی باشیم.
ایزدی ایثار و فداکاری مادران و همسران شهدا را بسیار با اهمیت دانست و گفت: صحبت‌های دلگرم‌کننده خانواده شهدا در امید دادن به جامعه به‌اندازه چندین سخنران مطرح تأثیرگذار است چراکه از جان‌ودل سخن می‌گویند.
وی با آرزوی سلامت و طول عمر برای خانواده‌های شهدا، رفع مشکلات این عزیزان را از وظایف ویژه مسئولان دانست.
گفتنی است شهید محمد عیدی در چهارم فروردین‌ماه سال 47 متولد و در 21 فروردین‌ماه سال 67 در منطقه پنجوین و عملیات بیت‌المقدس 5 به درجه رفیع شهادت نائل شد.
شهید علی‌نقی داوود آبادی نیز در یکم شهریورماه سال 42 متولد و در 17 آبان ماه سال 62 در منطقه پنجوین و عملیات والفجر 4 به درجه رفیع شهادت نائل شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: اجرا کامل خدمات رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۱۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانکی‌پور، نماینده مجلس: در لایحه حجاب و عفاف تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند / کسی که کشف حجاب کند، بار اول یک و نیم میلیون تومان جریمه می‌شود، بار دوم، ۳ میلیون تومان که بعد از سه هفته باید ۴ و نیم میلیون تومان پرداخت کند / ب

به گزارش صدای ایران از انتخاب،بانکی‌پور، نماینده مجلس در خصوص لایحه حجاب و عفاف گفت که تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید وصل به فراجا شوند.

به گزارش «انتخاب»؛ بخش‌هایی از اظهارات وی به شرح زیر است:

راه حل فرهنگی ما در این لایحه بلند مدت و راه حل‌های اقتصادی ما راه حل‌های کمکی میان مدت هستند.

مجازات‌ها را طبقه بندی کردیم. اخرین طبقه عابر یا فردی که در فضای مجازی کشف حجاب کرده است ان هم به صورت جریمه.

برای کسی که کشف حجاب کرده بار اول یک میلیون و نیم جریمه معلق نوشته می‌شود.

اگر مجددا تصویر وی در دوربین‌ها دیده شد جریمه دوم ۳ میلیون تومان می‌شود بعلاوه یک و نیم میلیون میشود بنابراین ۴ میلیون و نیم برایش نوشته میشود که بعد از سه هفته باید پرداخت شود.

برای اینکه هویت فرد به طور کامل شناسایی شود تمام دوربین‌های فروشگاه‌ها و ادارات لینک به فراجا می‌شود.

در قانون حجاب و عفاف گفتیم تمام دستگاه‌های دولتی و خصوصی باید دوربین‌های خود را در اختیار فراجا قرار دهند.

در این لایحه، وزارت‌های صمت و اقتصاد و شهرداری‌ها بیشترین وظیفه را بر عهده دارند.

مالیات‌های محصولات حجاب باید صفر شود و وزارت اقتصاد هم تسهیلات بدهد.

شهرداری‌ها را موظف کردیم ۲۰ تا ۳۰ درصد بوستان‌ها را به بوستان‌های اختصاصی بانوان تبدیل کنند.

مجازات تعریف کرده ایم و ضمانت اجرا‌ها بسیار بالاست.

کتاب‌های درسی در تمام مقاطع باید اصلاح شود.

گشت ارشاد یا طرح نور الان طبق همان قانون سابق اجرا می‌شود، به محض اینکه این لایحه عفاف و حجاب اجرا شود دست پلیس خیلی باز می‌شود.

الان حداکثر ۱۰ درصد جامعه بی حجاب یا بد پوشش است که با اجرای این قانون به کمتر از یک درصد کاهش پیدا می‌کند، چون بخش زیادی از این‌ها معاند نیستند بلکه جوگیر و... بوده اند.

دیگر خبرها

  • تغییر نگاه‌ها به کوثر چشم انداز ما بوده است
  • حقوق کدام یک از ایثارگران امسال افزایش داشت؟
  • جزئیات افزایش حقوق ایثارگران در سال ۱۴۰۳ + آخرین اخبار افزایش حقوق جانبازان
  • حقوق کدام یک از ایثارگران در سال ۱۴۰۳ افزایش داشت؟
  • آب‌رسانی به ۶۰۰ روستای کم‌برخوردار با اختصاص اعتبار هزار میلیاردتومانی
  • اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز
  • چه کسی محجور است؟/ آثار حقوقی شخص محجور
  • بانکی‌پور، نماینده مجلس: در لایحه حجاب و عفاف تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند / کسی که کشف حجاب کند، بار اول یک و نیم میلیون تومان جریمه می‌شود، بار دوم، ۳ میلیون تومان که بعد از سه هفته باید ۴ و نیم میلیون تومان پرداخت کند / ب
  • عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • ارزیابی بنیاد مسکن در امامزاده ابراهیم کامل شد