Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر هیئت دولت، اعضای کمیسیون امور اجتماعی و دولت الکترونیک در جلسه اصلی این کمیسیون، با لایحه اصلاح ماده (۶۳) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران درخصوص ترکیب اعضای «شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت» موافقت کردند.

در این جلسه که ظهر روز یکشنبه(۲۶ دی ۱۴۰۰) به ریاست رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور و با حضور دبیر کمیسیون، وزرای ورزش و جوانان، آموزش و پرورش، راه و شهرسازی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و سایر اعضا و نمایندگان دستگاه‌ها برگزار شد، پیشنهاد بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص لایحه اصلاح ماده (۶۳) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران موضوع الحاق وزیر ورزش و جوانان، رئیس شورای عالی استان‌ها و رئیس سازمان بسیج مستضعفین به ترکیب اعضای شورای «ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت» مورد بررسی قرار گرفت و اعضای کمیسیون به بحث و بررسی و بیان نظرات خود در این خصوص پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به موجب ماده (۶۳) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، «شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت» با هدف توسعه، ترویج و نهادینه نمودن فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت، با شرح وظایف و ترکیب مندرج در این ماده تشکیل شده است.

در این خصوص، سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به بند (ب) ماده (۳) و ماده (۴) قانون اهداف، وظایف و اختیارات وزارت ورزش و جوانان و با بیان اینکه این وزارتخانه به عنوان متولی ساماندهی امور جوانان بوده و ارتقای هویت دینی، انقلابی و ملی جوانان، ارتقا و تقویت سرمایه اجتماعی، مسئولیت پذیر، هویت و مشارکت همه جانبه جوانان، بهبود و اصلاح سبک زندگی جوانان منطبق بر ارزش‌های اسلامی-ایرانی، توسعه مشارکت داوطلبانه مردمی در امور جوانان و اتخاذ سیاست‌های حمایتی در جهت اشتغال و ازدواج جوانان از وظایف وزارت مذکور می‌باشد، موافقت خود را با اضافه شدن وزارت ورزش و جوانان به ترکیب اعضای شورای یاد شده را اعلام کرده بود.

سازمان اداری و استخدامی کشور همچنین در اعلام نظر خود در خصوص الحاق رئیس سازمان بسیج مستضعفین، با این استدلال که هدف تشکیل واحد بسیج مستضعفین ایجاد توانایی‌های لازم در کلیه افراد معتقد به قانون اساسی و اهداف انقلاب اسلامی به منظور دفاع از کشور، نظام جمهوری اسلامی ایران و همچنین کمک به مردم هنگام بروز بلایا و حوادث غیرمترقبه با هماهنگی مراجع ذیربط می‌باشد، اضافه شدن رئیس سازمان مذکور به ترکیب شورای یاد شده را نیز بلامانع دانسته بود.

در ادامه، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح نیز ضمن اعلام نظر و هماهنگی این وزارتخانه در مورد پیشنهاد بنیاد شهید و امور ایثارگران، به این نکته اشاره داشت که با توجه به تصویب سند راهبردی خدمات رسانی به رزمندگان و ابلاغ آن به مبادی ذی ربط جهت اجرا، دبیرخانه شورای هماهنگی خدمات رسانی به رزمندگان بر اساس سند راهبردی مذکور، در وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح مستقر است و به استناد این سند، تکالیفی از جمله سیاست اجرایی بند (۳) آنکه اشعار می‌دارد پیشنهاد تدوین منشور اجتماعی، اخلاقی و اداری از سوی شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برای صیانت از جایگاه و منزلت اجتماعی رزمندگان به عهده این وزارتخانه واگذار گردیده است، درخواست اضافه شدن وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به ترکیب اعضای «شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت» را متناسب با موضوعات مرتبط با رزمندگان مطروحه در این شورا و هماهنگی مقتضی در این خصوص، ارائه کرد.

در نهایت و پس از جمع بندی نظرات و نکات مطرح شده، اعضای کمیسیون امور اجتماعی و دولت الکترونیک با الحاق وزرای ورزش و جوانان و دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و نیز رئیس شورای عالی استان‌ها و رئیس سازمان بسیج مستضعفین به ترکیب اعضای شورای «ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت» موافقت کردند.

لازم به ذکر است، تصمیم جلسه اصلی کمیسیون یاد شده، به منظور تصویب هیئت وزیران، به زودی در دستور کار جلسه دولت قرار خواهد گرفت.

کد خبر 5401995 طیبه بیات

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان اداری و استخدامی کشور وزارت دفاع بنیاد شهید و امور ایثارگران سازمان بسیج مستضعفین وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح مذاکرات وین مجلس شورای اسلامی حسین امیرعبداللهیان ایران محمد مخبر سیدابراهیم رئیسی دولت سیزدهم علی باقری مجلس ایالات متحده امریکا حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی سازمان ملل متحد رحیم زارع علی بهادری جهرمی قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ترکیب اعضای بسیج مستضعفین ورزش و جوانان رئیس سازمان شورای عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۴۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل سازمان «سپند» به تایید شورای نگهبان رسید/ تائید طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، هادی طحان‌نظیف، سخنگوی شورای نگهبان امروز (یکشنبه) در نشست خبری خود با اصحاب رسانه به گزارشی از نظرات اخیر شورای نگهبان درباره مصوبات مجلس شورای اسلامی پرداخت و اظهارکرد: طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره بها که از سال گذشته میان محلی و شورای نگهبان در رفت و آمد بود، در نهایت خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد و امیدواریم این طرح به اهداف خود دست یابد.

تشکیل سازمان «سپند» به تایید شورای نگهبان رسید

وی افزود: طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) نیز در جلسه اخیر شوری نگهبان مورد بررسی قرار گرفت و مغایر با موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد. لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی گاز ایران با هند به داوری نیز مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفت. طرح اصلاح ماده ۱۰۴ قانون مجازات اسلامی نیز است سوی شورای نگهبان مورد بررسی قرار گرفت که به تایید شورا نرسید. همچنین اصلاح قانون نظام صنفی کشور نیز با ایراداتی از سوی شورای نگهبان مواجه شد.

وی همچنین گفت که شورای نگهبان نسبت به قانون مصباح نشان صنفی ابهاماتی وارد کرده است.

سخنگوی شورای نگهبان افزود: دو طرح تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها و  استفساریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران اجتماعی و همچنین لایحه دو فوریتی تمدید امرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست و لایحه ارجاع اختلاف توانیر و شرکت گنت ترکیه به داوری  خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد.

طحان نظیف با اشاره به اساسنامه‌های بررسی شده از سوی شورای نگهبان گفت: اصلاح اساسنامه صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش کشور، اصلاح اساسنامه صندوق نوآوری و شکوفایی، اصلاح اساسنامه سازمان منطقه آزاد تجاری و صنعتی اردبیل و همچنین اصلاح اساسنامه سازمانهای مناطق آزاد  کیش،قشم، ارسباران، جلفا و انزلی نیز خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد

وی با بیان این‌که « ۳ استعلام از دیوان عدالت اداری از سوی فقهای شورای نگهبان مورد بررسی قرار گرفته است» اظهار کرد: دو مورد از این موارد خلاف موازین شرع شناخته نشد و یک مورد بر خلاف موازین شرع تشخیص داده شد.

فرصت ثبت‌نام نمایندگان کاندیداها در سامانه داوطلب آغاز شد

سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به پرسشی درباره تمهیدات شورای نگهبان برای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: در انتهای هفته مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای تعیین تکلیف ۴۵ کرسی باقیمانده در ۱۵ استان برگزار می‌شود؛ در ۸ خوزه انتخابیه که بالای دو نفر از داوطلبان آن‌ها تعیین تکلیف نشدند (تبریز، ری، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم شهر و ملایر) انتخابات بصورت تماماً الکترونیک برگزار می‌شود.

طحان نظیف افزود: از امروز فرصت ثبت‌نام نمایندگان کاندیداها در سامانه داوطلب آغاز می‌شود.

ادامه دارد ...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاییدتشکیل سازمان «سپند»/ آغاز ثبت‌نام نمایندگان کاندیداها در سامانه داوطلب
  • واکنش به اظهارات حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود | آخرین وضعیت لایحه حجاب | شورای نگهبان به مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ایراد گرفت؟
  • سخنگوی شورای نگهبان: لایحه حجاب هنوز کار دارد؛ ایرادات همچنان باقی است /کنایه به روحانی: وقتی تایید می شوید، سطح درک شورا بالاست؟ /تایید تشکیل سازمان «سپند»
  • توضیحات مهم سخنگوی شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب/ تشکیل سازمان «سپند» تأیید شد
  • تشکیل سازمان «سپند» به تایید شورای نگهبان رسید/ تائید طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها
  • عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد
  • شورای ملی تامین مالی به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شد
  • حاجی‌بگلو: قانون شوراها باید اصلاح شود